Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Τους μιλησε ο Φρανσουα για τον Πινο...

Ο Μοντέστο τους έχει πει τα πάντα για Πίνο
Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού. Οπως διαβάσατε σε άλλο άρθρο, ο Ολυμπιακός τον φέρνει στην Ελλάδα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν από τον Γενάρη και μετά. Και όπως φαίνεται έρχεται αύριο Παρασκευή από Κολομβία και με τις ευλογίες ενός παίκτη της ομάδας του Πειραιά.
Απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι μεταγραφών του Ολυμπιακού έχουν ζητήσει πληροφορίες από διάφορους που τυχαίνει να γνωρίζουν για τον Πίνο. Λέγεται, λοιπόν, ότι έχουν ζητήσει πληροφορίες και από έναν δικό τους άνθρωπος. Τον Φρανσουά Μοντέστο.
Ο Κολομβιανός και ο Κορσικανός ήταν μαζί στη Μονακό. Ο Πίνο πήγε στο πριγκιπάτο το 2007 και έφυγε το 2010. Επαιξε για τρία χρόνια στη Μονακό με μια μικρή παρένθεση στη Σαρλερουά. Ο Μοντέστο γνωρίζει και τα υπέρ και τα κατά του. Ξέρει τα πάντα και έχει ενημερώσει για όλα όσα αφορούν τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Λέγεται ότι έχει πει τα καλύτερα. Ωστόσο, από το 2010 μέχρι τώρα έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια, επομένως δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για το τι έχει μεσολαβήσει. Πάντως για τον καιρό του Μονακό ξέρει τα πάντα. Και έχει ενημερώσει για όλα όσους τον έχουν ρωτήσει..
Στη φωτογραφία, πάντως, Πίνο και Μοντέστο πανηγυρίζουν για ένα γκολ της Μονακό. Από τον τρόπο που αντιδρούν και οι δύο φαίνεται ότι είναι πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία της ομάδας τους...
Να σημειωθεί ότι ο Πίνο ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Νασιονάλ, ωστόσο, τελικά χάλασε με την ομάδα της Κολομβίας και έτσι προέκυψε η επαφή με τον Ολυμπιακό...

Posted by Blue 10 Fans on 11:30 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Τους μιλησε ο Φρανσουα για τον Πινο...�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery