Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Βομβα Πινο!

O Κολομβιανός που βάζει γκολάρες για τον Ολυμπιακό (Vid)
Οι Κολομβιανοί γράφουν ότι ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, που έπαιζε στη Μονακό και τη Γαλατασαράι και έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Αλ Νασρ (έπαιζε εκεί δανεικός), έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Οι Κολομβιανοί το έχουν για σίγουρο. Οτι υπογράφει στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζέρ του επιβεβείωσε το ενδιαφέρον, ωστόσο μιλάει για επαφές και όχι για μεταγραφή που είναι 100% κλεισμένη. Επιβεβαιώσεις έρχονται και από τον Ολυμπιακό, που τονίζει ότι οι συζητήσεις είναι για Γενάρη.
Πάντως, σύμφωνα με δημοσίεμα του site Caracol.com.col  πριν από μερικές μέρες (στις 6 Σεπτεμβρίου) είχε πρόβλημα με την αστυνομία. Λέγεται ότι του ζήτησαν να κάνει αλκοοτέστ και αυτός αρνήθηκε.
Επίσης, πριν ένα χρόνο πάντως είχε και άλλους μπελάδες με τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας, καθώς η αστυνομία τον συνέλαβε για ένα τατουάζ που είχε στο χέρι του με τον «Ιησού». Ο ισλαμικός νόμος απαγορεύει τατουάζ και ειδικά διαφορετικής θρήσκειας, με τον Πίνο να... τρέχει για να σώσει την κατάσταση.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και το 2007 πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Μονακό στην οποία έμεινε μέχρι το 2010 (εξαίρεση το 2008, όταν έπαιξε ως δανεικός στη Σαρλερουά).
Τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώθηκε από την Μερσίν Ιντμάνγιουρντού πως ο Πίνο υπέγραψε διετές συμβόλαιο, όμως οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει μετά από λίγο καιρό μετά απο αψιμαχία που είχε με το προπονητικό τιμ. Είχε πάει για προετοιμασία στην Σλοβενία, απ' όπου είπε τελικά αντίο στους Τούρκους...
Επιβαιβεώνει ο Ολυμπιακός
«Θα μιλήσουμε όντως με τον ποδοσφαιριστή Πίνο και τους εκπροσώπους του», λένε στον Ολυμπιακό που τονίζουν ότι «Η συζήτηση γίνεται για να ενταχθεί ο παίκτης στην ομάδα τον Γενάρη! Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν όλοι ότι δεν προλαβαίνει να υπογράψει τώρα και θα τον πάρουμε, αν τον πάρουμε για τον Γενάρη».
Παράλληλα επισημαίνουν ότι δεν θέλουν «να πάρει έκταση το θέμα γιατί ο Ολυμπιακός φεύγει αύριο για τα Γιάννενα». Θα προτιμούσαν στον Ολυμπιακό, δηλαδή, να αποφευχθούν τα πρωτοσέλιδα και τα μεγάλα λόγια για τον Κολομβιανό γιατί μπορεί και να μην υπογράψει τελικά.
Ο Πίνο, που είναι τρεις φορές διεθνείς και είχε 19 συμμετοχές και 3 γκολ με τη Γαλατασαράι, τί μπορεί να κάνει; Κια ποιος είναι τελικά; Απαντήσεις τέτοιου τύπου παίρνεις μόνο βλέποντάς τον στο γήπεδο. Για την ώρα ας δούμε τι δείχνουν τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν.
Ειδικά ένα που κυκλοφορεί από παιχνίδια του στη Γαλατασαράι είναι σούπερ. Βάζει γκολάρες το παιδί... Πριν από τα βίντεο, ας δούμε τις συμμετοχές του

Αυτός είναι ο Πίνο!
Έτος Ομάδα Συμ. Γκολ
2004-06 Ιντεπεντιέντε Μ 40 4
2007-10 Μονακό 61 7
2008 Σαρλερουά 37 1
2010-12 Γαλατασαράι 19 3
2011-12 Αλ Νασρ 13 5
Δείτε βίντεο με προσπάθειές του

Posted by Blue 10 Fans on 11:29 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Βομβα Πινο!�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery