Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Ειχε γυαλισει στον special one!!!

Όταν τον ζήτησε ο Μουρίνιο!
Ήταν 1η Αυγούστου, πριν τρία χρόνια. Η Ίντερ του Special One έπαζε φιλικό στο πλαίσιο του «Trofeo Pirelli» με την Μονακό, στην οποία ανήκε τότε ο Πίνο. Στο 64' ο Γκι Λακάμπ έβγαλε από τον αγώνα τον Μανγκανί και πέρασε μέσα έναν... Χουάν Πάμπλο Πίνο.
Ο πλάγιος επιθετικός από την Καρταχένα χρειάστηκε μόλις ένα λεπτό για να προκαλέσει σύγχυση στην άμυνα των νερατζούρι με τις ντρίμπλες του. Μετά το τέλος του ματς άπαντες περίμεναν την τελετή απονομής του τροπαίου στους νερατζούρι, όμως μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον 22χρονο τότε Κολομβιανό, την οποία μάλιστα «έπιασαν» οι κάμερες του Sky Italia.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο συνοδευόμενος από τον προπονητή τερματοφυλάκων της Ίντερ, Σιλβίνιο, αλλά και έναν συμπατριώτη του Πίνο, τον Ιβάν Κόρδοβα, τον πλησίασε και θέλησε να πει μαζί του δύο κουβέντες. Ο νεαρός αντέδρασε με αμηχανία στο ενδιαφέρον του Πορτογάλου προς το πρόσωπό του και ο Special One αφού έσκασε ένα χαμόγελο είπε στον βοηθό του «αγοράστε τον μου».

Το deal δεν έγινε ποτέ, όμως σίγουρα το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί παράσημο και σημαντικό στοιχείο στο βιογραφικό του...

Posted by Blue 10 Fans on 11:32 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Ειχε γυαλισει στον special one!!!�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery