Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Μεσα ο Καρολ εξω ο Μεγιερι...

Δεν ήταν έκπληξη η συμμετοχή του Μπάλας Μέγιερι στον αγώνα με τη Σάλκε για όσους γνωρίζουν τις απόψεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ σχετικά με τους γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει και παράλληλα ανακοινώσει, πως ο Ρόι Κάρολ θα παίζει στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Μπάλας Μέγιερι σε αυτά του Champions League και γενικά στα ευρωπαϊκά.

Ο λόγος που το έχει κάνει αυτό, είναι επειδή θεωρεί πως τα ευρωπαϊκά ματς έχουν πίεση, στην οποία μπορεί να αντεπεξέλθει καλύτερα ο Ούγγρος. Όσον αφορά στα εντός συνόρων παιχνίδια, γίνεται κατανοητό πως ο Κάρολ θα είναι αυτός που θα κάθεται κάτω από τα γκολπόστ, καθώς ο Βορειοϊρλανδός δεν θα αισθάνεται τόση πίεση από τους αντιπάλους.

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν και εφόσον ισχύουν αυτά που έχει πει ο Πορτογάλος, ο Κάρολ θα παίξει την Κυριακή με αντίπαλο τον Πανθρακικό, ενώ σχετικά με τον Μέγιερι, θα μείνει ξανά δίχως επίσημο παιχνίδι στα χέρια του έως αυτό της 3ης Οκτωβρίου με την Άρσεναλ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
gavros.gr

Posted by Blue 10 Fans on 7:57 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Μεσα ο Καρολ εξω ο Μεγιερι...�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery