Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Πάντελιτς και Ντιόγκο λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκευής όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος".
Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν από τα πόδια του Βραζιλιάνου επιθετικού και αν δεν υπήρχε αντίδραση από τους ψυχραιμότερους τα πράγματα ίσως να είχαν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Ο Ντιόγκο κλώτσησε μια μπάλα που βρήκε τον Σέρβο επιθετικό στο κεφάλι και εκείνος με τη σειρά του του ζήτησε να μην επαναληφθεί. Ο Βραζιλιάνος απάντησε κάπως ειρωνικά και τα πνεύματα άναψαν μέχρι τη στιγμή που μπήκε τέλος σ' αυτό το επεισόδιο.
Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα αυτό δεν είναι το πρώτο επεισόδιο που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη αφού και πριν το ματς με την Σάλκε λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Νταβίδ Φουστέρ με τον Ραφίκ Τζιμπούρ.
Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή το περιστατικό ανάμεσα στον Ντιόγκο και τον Πάντελιτς έλαβε χώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Λεόναρντο Ζαρντίμ δεν ήταν μπροστά.
Όπως και να 'χει οι εντάσεις είναι λογικό να υπάρχουν σε μια ομάδα 30 ανθρώπων αφού ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα αλλά όσο να 'ναι σίγουρα δεν είναι το πιο υγιές να συμβαίνουν αρκετές φορές περιστατικά τσακωμών.

Posted by Blue 10 Fans on 1:45 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! �

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery