Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Πρωτα το πρωταθλημα!

«Πρώτα το πρωτάθλημα»
Στου Ρέντη πήγε ο Σάββας Θεοδωρίδης και είχε μια σύντομη κουβέντα με τους παίκτες της ομάδας, θέλοντας να τονίσει ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος παραμένει ο πρώτος φετινός στόχος του Ολυμπιακού.
«Εξαγριώσατε τον κόσμο με αυτή την εμφάνιση που κάνατε κόντρα στη Σάλκε. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να πάρετε τα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα με Πανθρακικό και Ατρόμητο. Αφήστε τώρα το Τσάμπιονς Λιγκ. Μην ξεχνάτε πως πρώτος μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα κι αυτό δεν αλλάζει», ανέφερε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος του Θρύλου αναφέρθηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση: «Στην Ευρώπη θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, στενοχωρήσαμε τον κόσμο, αλλά όλα ανατρέπονται. Μπορούμε να κάνουμε καλή εμφάνιση με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, όπως πέρυσι. Με νίκες στα δύο επόμενα ματς θα έχουμε άλλη ψυχολογία και θα πάμε στο Λονδίνο για να πάρουμε το διπλό. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Όμως μέχρι τότε πρέπει να έχουμε τα μάτια μας στο πρωτάθλημα. Μην την πατήσουμε από τον Πανθρακικό. Για μένα αυτό είναι το δύσκολο παιχνίδι», κατέληξε.

Posted by Blue 10 Fans on 5:44 π.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Πρωτα το πρωταθλημα!�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery