Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Η φαπα και η ανασυνταξη...

Γραφει ο...red sniper

''Εκει που εχω ταξιδεψει εγω...''
Ενα κλασσικο πρασινο παραμυθι για τις ευρωπαικες επιτυχιες του πρεσβη. Οπως ειδαμε και χθες ο πρεσβης εγινε περιγελλος απο καποια...Μαριμπορ και δεχτηκε 3 γκολ απο ενα καφενειο. Τι θα γινει κοντρα στην τοτεναμ και τη Λατσιο;;; Θα φτασουμε στις οκταρες ή μηπως σε διψηφιο νουμερο;
Panathinaikos ή ...Panathinaikaki;
Γ-ελλας ευρωπη φα-παναθηναικος ειναι το σωστο συνθημα... Γιατι αυτο κανει η ευρωπη. Γελλαει! Με τα κατορθωματα του πρεσβη. Στη Σλοβενια επιβεβαιωθηκε κι ολας το συνθημα. Και μετα το γελιο πινουμε και μια fanta με Π-ανθρακικο για να χωνεψουμε.!
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ...
Ο Ολυμπιακος εχασε με 1-2 εντος εδρας απο τη Σαλκε. Δεν πρεπει ομως να το βαλουμε κατω  γιατι θα μας παρει και απο κατω... Κοιταμε τη συνεχεια να κερδιζουμε στην Ελλαδα και να παμε στο Λονδινο για το διπλο που θα ξερανει ολη την ευρωπη και ιδιαιτερα τους καναπεδατους. Το ροστερ μας ειναι αρκετα πλουσιο εχει βαθος και διαθετει καλες μοναδες.
Για ευρωπη παντα γιατι στην Ελλαδα το παιρνουμε και με την κατω των 17.
Δεν πειραζει, καθε αρχη και δυσκολη που λενε, τωρα να κοιταξουμε μπροστα για το πρωταθλημα που αποτελει τον μονιμο στοχο του ισοβιου πρωταθλητη οπως λενε απαντες στο λιμανι απο τον προεδρο κυριο Μαρινακη,μεχρι και τον κυριο Σαββα Θεοδωριδη.
Υπερβολική αντίδραση!
Τελος θα ηθελα να σχολιασω την συμπεριφορα του παιδιου,γιατι περι παιδιου προκειται, Κυριακου Παπαδοπουλου. Επειδη ημουν στο γηπεδο ο Κυριακος Παπαδοπουλος ηταν προκλητικοτατος και απρεπεστατος απεναντι στην ομαδα που τον ανεδειξε και τον εκανε παικτη. Ντροπη του! Αλλα δεν πειραζει... Ολα καποια στιγμη πληρωνονται.

Posted by Blue 10 Fans on 6:04 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Η φαπα και η ανασυνταξη...�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery