Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Στηριξη στον κοουτς

Στήριξη σε Ζαρντίμ
Είναι δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει στεναχώρια και απογοήτευση κυρίως για την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στη Σάλκε. Άλλα ήλπιζαν να δουν άπαντες και τελικά άλλα είδαν, ωστόσο το συγκεκριμένο ματς αποτελεί ήδη παρελθόν και η ομάδα οφείλει να κοιτάξει μπροστά σε όλα τα επίπεδα πλέον προκειμένου να βελτιωθεί.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης προφανώς και δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από όσα είδε στο Καραϊσκάκη κόντρα στους Γερμανούς, όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι η τακτική που πρέπει να ακολουθήσει είναι ίδια όπως και στην περίπτωση του Ερνέστο Βαλβέρδε: η στήριξη.
Στην παρούσα φάση, η παραφιλολογία, οι φήμες, οι μορμούρες και η γκρίνια δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα σε μια ομάδα που επί της ουσίας έχει αρχίσει να χτίζεται από την αρχή τις τελευταίες εβδομάδες και χωρίς μάλιστα να έχει πάντα μέχρι τώρα όλα τα όπλα στη διάθεσή της.
Έτσι, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να στηρίξει και τον προπονητή και τους παίκτες προκειμένου να τους εξασφαλίσει τον απαραίτητο χρόνο για να δουλέψουν ανεπηρέαστοι ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο διοικητικός ηγέτης του Θρύλου κλείνει τα αυτιά του σε όσα ακούγονται από το βράδυ της Τρίτης και εκφράζει την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας, όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες.
Παράλληλα, από τη διοίκηση εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η εικόνα της ομάδας θα αλλάξει γρήγορα προς το καλύτερο, ενώ τονίζεται ότι άσχετα με το τι λέγεται, γράφεται και ακούγεται, ο Νο1 φετινός στόχος της ομάδας ήταν και παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
katimagiko.gr

Posted by Blue 10 Fans on 7:53 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Στηριξη στον κοουτς�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery