Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Να κανουμε τρεις νικες λενε στην ΠΑΕ

«Νίκες με Πανθρακικό, Ατρόμητο, καλή εμφάνιση με Αρσεναλ»
Αισιόδοξοι ότι ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος στη συνέχεια, αφού ο Ζαρντίμ φαίνεται να καταλήγει σε ένα πιο μόνιμο σχήμα, φαίνεται να είναι όλοι στο Ρέντη.
Οπως φαίνεται ο Ζαρντίμ έχει καταλάβει ότι τα μέχρι τώρα πειράματα δεν του έχουν βγει σε καλό. Και θα προσπαθήσει να «κολλήσει» σε μια ενδεκάδα. Σε έντεκα συγκεκριμένα πρόσωπα, για να βγάλει αυτό το σερί παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη και με τη διακοπή τριών εβδομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ να προετοιμαστεί η ομάδα όσο γίνεται καλύτερα για τις μάχες με τη Μονπελιέ. Τις «μάχες» οι οποίες θα κρίνουν και το ευρωπαϊκό μέλλον των «ερυθρόλευκων».
Επίσης, ελπίζουν να ενσωματωθεί κάποια στιγμή στην ομάδα ο Ντιακιτέ για να αγωνιστεί στη θέση που κατά γενική ομολογία φαίνεται να ταλαιπωρεί και τον Ζαρντίμ και τον Ολυμπιακό. Αυτή του αμυντικού χαφ. Επίσης, ο Πορτογάλος δεν έχει άλλη επιλογή από το να «κολλήσει» σε ένα κεντρικό δίδυμο και θα αφήσει τα πειράματα στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Κάρολ λέγεται ότι θα είναι στα ματς του πρωταθλήματος και ο Μέγερι στης Ευρώπης. Βέβαια, πολλοί λένε στον Ζαρντίμ ότι πρέπει να παίζει ένας από τους δύο και στις δύο διοργανώσεις, προκειμένου να «δέσει» γρηγορότερα ο άξονας από τη μέσα και πίσω...
katimagiko.gr

Posted by Blue 10 Fans on 7:49 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Να κανουμε τρεις νικες λενε στην ΠΑΕ�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery