Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Παραμονευουν στην γωνια για τον Θρυλο...Ετοιμαζουν προβοκατσια για το ματς με τον ΠΑΣ!


Ο Ολυμπιακός θα έχει πολλούς οπαδούς του την Τετάρτη στα Γιάννενα στον αγώνα με τον ΠΑΣ, αλλά θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή ώστε ούτε αυτή τη φορά να υπάρξουν προβλήματα σε ερυθρόλευκη εξέδρα εκτός έδρας αγώνα της ομάδας.

Περίπου 800 φίλοι του Ολυμπιακού από τα Γιάννενα και τις γύρω περιοχές θα είναι στο πλευρό της ομάδας και θα έχουν την ευκαιρία να αποθεώσουν τους αγαπημένους τους παίκτες.
Κι αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες πληροφορίες στα στέκια της πόλης ότι οπαδοί άλλης ομάδας ετοιμάζονται να βρεθούν στο γήπεδο με διακριτικά της ομάδας των Ιωαννίνων και να προκαλέσουν την εξέδρα του Ολυμπιακού, με προφανείς σκοπούς.

Από τους υπεύθυνους των οργανωμένων των δύο ομάδων θα γίνουν προσπάθειες να απομονωθούν πιθανοί επίδοξοι ταραξίες ώστε να μη χαλάσει ένα παιχνίδι το οποίο όλη η πόλη περιμένει πως και πως σαν μια γιορτή του ποδοσφαίρου.

Στον κόσμο του Ολυμπιακού θα γίνουν συστάσεις για μεγάλη προσοχή και αποφυγή συμμετοχής σε τέτοιου είδους ιστορίες.

Το καλό είναι ότι έχουν γνώση οι φύλακες και σε επίπεδο Αστυνομίας, αλλά και οι οπαδοί ΠΑΣ και Ολυμπιακού έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν προβοκατόρικες ενέργειες...

Posted by Blue 10 Fans on 7:42 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Παραμονευουν στην γωνια για τον Θρυλο...Ετοιμαζουν προβοκατσια για το ματς με τον ΠΑΣ!�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery