Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Για να τελειωνει η αντιολυμπιακη προπαγανδα...

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για την υπόθεση-σκάνδαλο του Ηρακλή, για δύο συγκεκριμένους λόγους.


Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ηρακλής είχε δεσμευτεί στην αρχή της σεζόν να "κλείσει" τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις του, όπως την έκδοση φορολογικής ενημερότητας, κάτι το  οποίο δεν έκανε ποτέ. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι στις 15 Μαρτίου ο Ηρακλής κοινοποίησε στην ΕΣΑΠ ότι δεν μπορεί να εκδώσει εισιτήρια λόγω ελλείψης φορολογικής ενημερότητας.

Την Τρίτη 27/3 συγκλήθηκε η ΕΕΑ, αλλά δεν όρισε ως όφειλε ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης του Ηρακλή. Αυτό δείχνει νέο σχέδιο συγκάλυψης, καθώς ταυτόχρονα "διαρρέεται" ότι θα εκδικάσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στις 24 Απριλίου, δηλαδή ένα μήνα μετά. Είναι σαφές ότι η μεθόδευση αυτή έχει ως σκοπό να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και εκ των υστέρων να παρθούν και να ανακοινωθούν οι αποφάσεις.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έστειλε έγγραφο στην ΕΕΑ, το οποίο κοινοποίησε στον ΓΓΑ κ. Πάνο Μπιτσαξή με το οποίο ζητά να οριστεί δικάσιμο τη συντομότερη δυνατή ημερομηνία.

Posted by Blue 10 Fans on 12:35 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Για να τελειωνει η αντιολυμπιακη προπαγανδα...�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery