Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Βάζει πλάτη η Θύρα 7!

 Συνεχίζει την οικονομική της στήριξη στον Ερασιτέχνη, την οποία από τον σύλλογο χαρακτηρίζουν ανεκτίμητη! 

Όπως έκαναν γνωστό οι Πειραιώτες, η υποστήριξη των συνδέσμων από την Ελλάδα και από την Κύπρο προς τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. συνεχίζεται δυναμικά καθώς με αφορμή τους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με την Α.Ε.Κ. και τη Ρουμπίν Καζάν πρόσφεραν στον  Ερασιτέχνη, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, το ποσό των 20.000 ευρώ.

Ο κόσμος του Θρύλου για ακόμη μία φορά βγαίνει μπροστά και βάζει πλάτη, για να ανταπεξέλθει ο σύλλογος στις υποχρεώσεις του και να παραμείνει στην κορυφή. 



Για αυτό και οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν να πουν τα καλύτερα καθώς όποιες επιτυχίες έρχονται ανήκουν στον κόσμο που ξανά και ξανά στηρίζει, από το υστέρημά του! 



Αυτό που τόνιζαν από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ήταν ότι: «Για πολλοστή φορά ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά των συνδέσμων της Θύρας 7 για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη που παρέχουν στις ομάδες μας, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.  Η βοήθειά τους αυτήν την καθοριστική, για το μέλλον του Ερασιτέχνη, χρονιά είναι πραγματικά ανεκτίμητη αν συνυπολογίσουμε ότι αυτά τα χρήματα προέρχονται από το υστέρημά τους, σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες για όλες τις ελληνικές οικογένειες.

Είναι ένας επιπλέον λόγος που καταβάλλουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια ώστε, το συντομότερο,  ο Ερασιτέχνης να ξεφύγει ολοκληρωτικά από την οικονομική δίνη και να παγιωθεί ένα ασφαλές αθλητικό περιβάλλον για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Όταν φτάσουμε στο τέλος της δύσκολης αυτής διαδρομής τα περισσότερα εύσημα θα ανήκουν φυσικά στους φιλάθλους και τα μέλη μας». 



Posted by Blue 10 Fans on 5:26 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Βάζει πλάτη η Θύρα 7!�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery