Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ-ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ...

Με μία τελευταία, πρωινή προπόνηση (10:30), η οποία διεξήχθη στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρας τους του Champions League με τη Σάλκε, αναμέτρηση η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (21:45) της Τρίτης (18/9).
Απρόοπτα δεν υπήρξαν και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ στον τομέα της τακτικής, ενόψει του αγώνα κόντρα στη Σάλκε, πολύ σημαντικού αγώνα για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Μανιάτης προπονήθηκε ξανά με την ομάδα και έθεσε, επίσης, εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Το ίδιο και ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ανέβασε "ρυθμό". Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνέχισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που αναμένεται να έχει μαζί του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στη Σάλκε.
Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας. Για να φτάσουμε στους 18 παίκτες, ο Πορτογάλος τεχνικός θα "κόψει" άλλους δύο.
Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής, όπως ο Τάσος Παπάζογλου και ο Ντρισά Ντιακιτέ, θα γυμναστούν στο Ρέντη την Τρίτη (18/9) το απόγευμα (18:00), μαζί με τους παίκτες της ομάδας που δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα για το Champions League.
redplanet.gr

Posted by Blue 10 Fans on 4:59 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ-ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ...�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery