Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα στα Ιωάννινα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ.

Με πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός «έγραψε τον επίλογο» στην προετοιμασία του για το ματς της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έριξαν και σήμερα το «βάρος» στην τακτική, δουλεύοντας ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Έπαιξαν, παράλληλα και δίτερμα, το τελευταίο τους πριν το αυριανό ματς στα Ιωάννινα και στο οποίο δούλεψαν ξανά αυτά που θέλουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «οι Ζωσμάδες».

Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Απρόοπτα δεν υπήρξαν και μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα. Την αποστολή αποτελούν οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Φετφατζίδης, Φέισα, Ντιόγκο, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάδο.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 9:00 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Posted by Blue 10 Fans on 4:16 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery