Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΘΡΥΛΟ!!!

"Για αυτό υπέγραψα στον Ολυμπιακό!"Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής στη SportDay
Ποιος είναι ο τομέας που χρειάζεται μεγαλύτερη βελτίωση;
«Σίγουρα υπήρξαν κάποια μικρά προβλήματα επικοινωνίας στην άμυνα. Νομίζω όμως ότι θα δουλέψουμε και στην άμυνα αλλά και στην επίθεση, μια και ακόμα ο κόουτς έχει πολλά συστήματα να περάσει στη φιλοσοφία της ομάδας. Πιστεύω ότι μέχρι την αρχή του πρωταθλήματος και την έναρξη των επίσημων ματς θα είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας».

Το καλοκαίρι βρέθηκες ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ποιο ήταν εκείνο το στοιχείο που σε έκανε να δεχθείς την πρόταση των Πειραιωτών;
«Δεν μπορείς, για να πάρεις μια απόφαση, να στηριχθείς μόνο σε ένα στοιχείο. Θα κάνεις μια λίστα από στοιχεία, θα προσπαθήσεις να τα ισοσταθμίσεις και θα πάρεις την απόφασή σου για εκεί που γέρνει η πλάστιγγα. Αυτό έγινε και στην περίπτωση του Ολυμπιακού. Σκέφτηκα τα πάντα, ποιοι είναι οι πρόεδροι της ομάδας, ο προπονητής, ο γυμναστής και οι συμπαίκτες, ποιο είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Τα σκέφτηκα όλα, μέσα σ' αυτά και ποιος θα είναι ο δικός μου ρόλος μέσα στην ομάδα. Πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό με εκφράζουν η νοοτροπία, το κλίμα, οι στόχοι, το μέλλον και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας. Φυσικά και ο κόουτς Μπαρτζώκας, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ολα αυτά έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού».
Το γεγονός ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός κατέκτησε την κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη δίνει στη φετινή ομάδα μεγαλύτερο κίνητρο;
«Είναι σίγουρα κίνητρο, αλλά και μεγάλη ευθύνη. Οταν έρχεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, πρέπει να πετύχεις εφάμιλλους στόχους με την προηγούμενη σεζόν. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά επί καθημερινής βάσεως, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της στο τέλος».
Τι θα μπορούσες να υποσχεθείς στον κόσμο του Ολυμπιακού;
«Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δουλέψουμε και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε τόσο μέσα στο παρκέ όσο και στις προπονήσεις. Να μπαίνουμε μέσα στα ματς και να δείχνουμε ένα ωραίο αγωνιστικό προφίλ που θα θέλει και ο κόσμος να το δει και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Σίγουρα στόχος μας είναι και τα τρία τρόπαια».

Posted by Blue 10 Fans on 1:37 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΘΡΥΛΟ!!!�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery