Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!

Με τις γκολάρες των Μήτρογλου και Τζεμπούρ, ο Ολυμπιακός, κέρδισε με 2-1 τον Πας, έκανε το "3 στα 3" και τίποτα δε φαντάζει ικανό να τον σταματήσει για το 4ο αστέρι στη φανέλα!
O Ζαρντίμ επέλεξε τον Κάρολ στο τέρμα, τον Παπάζογλου θα είναι δεξιά της άμυνας και τον Χολέβα αριστερά. Οι Μανωλάς, Σιόβας ήταν στο κέντρο της άμυνας, ο Μοντέστο μπροστά τους ως αμυντικό χαφ, ενώ οι Γκρέκο και Ιμπαγάσα οι μέσοι με ελεύθερο ρόλο. Ο Αμπντούν στα αριστερά, ο Μασάντο στα δεξιά της επίθεσης και μοναδικός προωθημένος ο Ραφίκ Τζεμπούρ.
Στο πρώτο μέρος με τον Γκρέκο να δοκιμάζει μάκρυνα σουτ, τους Αμπντούν και Ιμπαγάσα ορεξάτους και τον Μασάντο να προσπαθεί να πλαγιοκοπήσει από δέξια, ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και έψαχνε τρόπους να περάσει τη μπάλα στον Τζεμπούρ. 
Στην, επανάληψη, η είσοδος του Μήτρογλου συνδυάστηκε με γκολ, με τον Τζεμπούρ να ντουμπλάρει τα τέρματα των νταμπλούχων και έτσι ο Θρύλος πανηγύρισε μια τεράστια νίκη σε μία καυτή έδρα!
Στο 34' ο Σιόβας έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν πήρε την κεφαλιά μετά την εκτέλεση του Μασάντο, αλλά η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ. 

Στο 37', ο Αμπντούν ξεχύθηκε στην κόντρα και σούταρε έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά δίπαλ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των Γιαννιωτών.

Στο 39', ο Μανωλάς πήρε την κεφαλιά μέσα στην μπεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάτι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την "ερυθρόλευκη" φανέλα!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ντε Βινσέντι είχε δοκάρι για τον ΠΑΣ.

Με το ξεκίνημα του β΄μέρους, στο 50,  ο Αμπντούν μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά το γύρισμα του δεν έφτασε σε συμπαίκτη του.  

Στο 52', χάθηκε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για το Θρύλο, με τον Μασάντο να παίρνει τη μπάλα από την κομπίνα στο φάουλ και να σουτάρει με δύναμη, αναγκάζοντας τον Φεγκρούς σε δύσκολο διώξιμο. Στη συνέχεια, ο Τζεμπούρ πήρε το ριμπάουντ, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε.

Στο 60' ο Τζεμπούρ γύρισε στον Μήτρογλου, που είχε μπει πριν από λίγα λεπτά στο ματς και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, σκόραρε για το Θρύλο!!!

Στο 67', ο Ιμπαγάσα έβγαλε μαγική μπαλιά για τον Τζεμπούρ που στόπαρε τη μπάλα και εκτέλεσε τον Φενγκρούς για το 2-0!

Μία ασυνεννοησία όμως μεταξύ Σιόβα και Κάρολ στην αμέσως επόμενη φάση, είχε ως αποτέλεσμα να το εκμεταλλευθεί ο Γεωργίου και να πλασάρει στην ανυπεράσπιστη εστία, για το 2-1.

Στο 82', ο Σιόβας πήρε νέα κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα δεν είχε αρκετή δύναμη και έτσι ο Φενγκρούς μπλόκαρε


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Λίλα (62' Τζάνης), Πατσατζόγλου (89' Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Γεωργίου (72' Βίλα), Ντε Βινσέντι, Ιλιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέβας, Μοδέστο, Γκρέκο (58' Μήτρογλου), Ιμπαγάσα,Αμπντούν (73' Φουστέρ), Μασάδο, Τζεμπούρ (85' Φέισα).


olympiacos24.gr

Posted by Blue 10 Fans on 12:52 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ!�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery