Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Παικτες και Θυρα7 θα παιξουν μεγαλη μπαλα...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λεβαδειακός
Ο Red Sniper γραφει για τη δυσκολη πρεμιερα του Ολυμπιακου κοντρα στην Σαλκε για το Τσαμπιονς Λιγκ και για τη σοβαροτητα που πρεπει να επιδειξουν οι ερυθρολευκοι αν θελουν να εχουν αρκετες πιθανοτητες για προκριση στους <<16>>.

Καλησπερα αδερφια.Ειναι αληθεια οτι η κληρωση μας χαμογελασε και εβγαλε ομαδες που μπορουν να αντιμετωπιστουν απο τον Ολυμπιακο. Προσεξτε απο τον σοβαρο Ολυμπιακο.
Ο προεδρος μας σαν γνησιος Γαυρος εκανε το καθηκον του και εφερε παικτες που χρειαζοταν η ομαδα οπως ο Γκρεκο ο Κοντρερας ο Μασαδο ο Σιοβας και αλλοι με σκοπο να κανει καλη πορεια η ομαδα στην ευρωπη. Γι αυτο και βγαζω το καπελο στον Βαγγελη που συμπληρωσε τα κενα με ποιοτικους παικτες.
Φυσικα μενει να αποδειχτει αν οι παικτες θα αποδειχτουν ετοιμοι για την προκληση της πρεμιερας. Προσωπικα προβλεπω νικη της ομαδας. Ο κοσμος θα καταπιει τους Γερμανους καθως το κολλαστηριο μας,το Καραισκακη ειναι η πιο δυνατη εδρα της Ευρωπης (και λιγα λεω).
Εμεις σαν Θυρα7 θα δωσουμε ωθηση στους παικταραδες μας για τη νικη. Περιμενουμε απο αυτους και τα αναλογα ομως...
Και οσον αφορα τους πικραμενους απεναντι που οπως αποκαλυψε το μοναδικο γαυρικο σαιτ mythrylos χθες, θελουν διακαως Γκαγκατση για ΕΠΟ εχω να πω πως ακομα και τον αρχηγο της Θυρας 13 να βαλουν η ομαδαρα που εχει ο Θρυλος δεν σταματιεται με τιποτα. Το βλεπουμε καθε χρονο. Το ειδαμε και περσι με τον Αλγερινο ασθενη Τζαμελ Αμπντουν. 
Οσο συνεχιζουν να βλεπουν φαντασματα και να ριχνουν το φταιξιμο στις παραγκες και τα λοιπα, και φυσικα δεν κοιταζουν να φτιαξουν ομαδα τοσο πιο πολυ χαμενοι θα βγαινουν. Ο Θρυλος ενισχυεται και κανει παρτι απεναντι τους και αυτοι κανουν τουιτ τουιτ στο τουιτερ.

Μετα τιμης,
Red Sniper

Posted by Blue 10 Fans on 4:50 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Παικτες και Θυρα7 θα παιξουν μεγαλη μπαλα...�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery