Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Τα πανηγυρια και η επομενη ημερα

Μαγική η φιέστα!
Ολοκληρωθηκε λοιπον ακομη μια λαμπρη φιεστα για τον Θρυλο μας. Παροτι δαπανηθηκαν λιγοτερα χρηματα απο τα προηγουμενα χρονια η διοργανωση ηταν αψογη με το παθος να ξεχειλιζει απο τον πιο μικρο στον πιο μεγαλο.Η χθεσινη βραδια τα ειχε ολα.Απο αφιερωμα στο ΜΕΓΑΛΟ Μητροπανο απο τα εμπνευσμενα τραγουδια του Μανωλη Κονταρου μεχρι τα πανηγυρια για το 39ο πρωταθλημα!
Δεν χαριζουμε ουτε κοκκαλακι οπως εχουμε ξαναγραψει! Τους ειχαμε και θα τους εχουμε στην πεινα μια ζωη...Με 2 πρωταθληματακια τα τελευταια 16 χρονια,το Δουρειο και το πρωταθλημα της Μπουγαδας και του Θαμνακια. Ο Θρυλος ετοιμαζεται να ραψει 4ο αστερι στην φανελα του την ωρα που οι αλλοι ψαχνουν καμηλες στην ερημο και γιαουρτωνουν τους Τσακες και σια.
Η επομενη μερα ξημερωνει με τον Ολυμπιακο να ψαχνει προπονητη μετα τη φυγη του μεγαλου Ερνεστο και με αμετρητα ονοματα να παρελαυνουν καθημερινα απο τον ερυθρολευκο παγκο. Επιπλεον τα πραγματα ειναι ρευστα για πολλες θεσεις του ροστερ της ομαδας και υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα το ροστερ της νεας χρονιας να μη θυμιζει και πολυ το φετινο. Προσωπικα οπως εχω ξαναγραψει και θα το ξαναγραφω κι ας γινομαι κουραστικος πρεπει να μεινει ο Μελμπεργκ, για πολλους λογους. Μιλαμε για μεγαλη κλαση. Παρολο την μεγαλη ηλικια του ειναι στεγνος και 100% επαγγελματιας και μπορει να μεινει ενα χρονο ακομη.
Επιπροσθετα χρειαζεται και ενα βαρβατο δεξι χαφ,επιτελους ενας αντι-Γκαλετι για τη νεα χρονια αλλα φυσικα εχουμε παρα πολυ χρονο να μιλησουμε για μεταγραφολογια οποτε ας το αφησουμε προς το παρον.
ΥΓ: Αλλοι φιεστα,αλλοι πλει ωχχχ

Posted by Blue 10 Fans on 12:10 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Τα πανηγυρια και η επομενη ημερα�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery