Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Ειναι κατι νυχτες...


osfppolh...Που σκεπτομαστε ποσο τυχεροι ειμαστε που ειμαστε Ολυμπιακοι. Η τρελα μας χτυπαει την πορτα γι ακομα μια φορα. Μια ομαδα που ξεκινησε απο το πουθενα με κανεναν να μην την πιστευει,που ελαχιστοι πιστευαν οτι θα περασει εστω και στο top16 αφου ξεκινησε με τρεις ηττες και μολις μια νικη τους ομιλους βρισκεται τωρα στο τελικο με ελπιδες να σηκωσει για δευτερη φορα το ευρωπαικο τροπαιο. Αυτη η ομαδα κοντρα σε Θεους και δαιμονες κοντρα σε διαιτητες ατυχιες και αλλα πολλα μπορει να παρει το Ευρωπαικο σε χωμα Ελληνικο χαρη στην Ολυμπιακη ψυχη των Ελληνων που ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των παικτων του ροστερ αλλα και την μεγαλη βοηθεια ξενων παικτων οπως του Ντορσει του Χαινς κλπ. Εκτος απο τα παραπανω ο Θρυλος εχει και την τυχη να εχει και κατι αλλο: Δυο ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ προεδρους, που αγαπουν το συλλογο και με γνωμονα την αγαπη τους λειτουργουν για το καλο της ομαδαρας μας.
ΥΓ:Τεραστιος ο Σπανουλης χθες. Με αρκετα ευστοχα σουτ και τριποντα μαχαιριες-ειδικα αυτο προς τη ληξη- που αποτελειωσαν τον αντιπαλο.
ΥΓ2:Καταθεση ψυχης και απο τον μεγαλο Ντορσει ο οποιος εβαλε σημαντικους ποντους οπως εκεινο το καταλυτικο καλαθι και φαουλ προς το τελος αλλα και με αρκετα ριμπαουντ στα οποια υστερουσε αρχικα ο Θρυλος.
ΥΓ3: Τεραστια βοηθεια απο τα ελληνοπουλα rookies που βοηθησαν αρκετα οπως ο Παπανικολαου και ο Σλουκας με τεραστια σουτ οπως επισης και ο Μαντζαρης με την εκπληκτικη του αμυνα κυριως στον Ναβαρο τον οποιο δεν αφηνε να αναπνευσει...
ΥΓ4: Εδωσε ρεστα χθες και ο κοουτς ομως. Η τεραστια εμπειρια του και η προπονητικη του ικανοτητα του ΣΟΦΟΥ εδωσαν στον Ολυμπιακο την σωστη πορεια που επρεπε να ακολουθηθει εντος παρκε.
ΥΓ5: Ζωγραφισε χθες και ο κοσμος ομως. Απιστευτος παλμος και ενταση απο την Θυρα7 που παρεδωσε μαθηματα εξεδρας,τοσο στους αιωνιους δευτερους οσο και στους οπαδους της Μπαρτσα που ηταν λες και ειχαν πιει αμιλητο νερο. Στο επομενο ποστ σας εχουμε βιντεο απο το Σιναν Ερντεμ Αρενα.
ΥΓ6: Κριμα να μη βρισκεται ο Ποα στον τελικο για να μας δει να περνουμε το Ευρωπαικο.
Δεν πειραζει ραντεβου στους τελικους...
ΥΓ7: ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ,ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕΕ ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩ

Posted by Blue 10 Fans on 5:39 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Ειναι κατι νυχτες...�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery