Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Απαραδεκτες οι τιμες των διαρκειας της νεας χρονιας...


Χθες ειχαμε την παρουσιαση των εισητηριων διαρκειας του Θρυλου για τη νεα σεζον δια στοματος του κυριου Μωραλη. Ενημερωθηκαμε πως θα γινει η τεραστια μειωση των 40 ευρω (!!!) στα εισητηρια στα πεταλα οπου συχναζουν ατομα ανεργα και των κατωτατων κοινονικων στρωματων.
Εν αντιθεση,στα VIP που πανε οι πιο ευποροι ανθρωποι η μειωση ειναι της ταξεως των 700 ευρω!!! Κυριοι στην ΠΑΕ εχετε αντιληφθει οτι ο κοσμος δεν εχει φραγκο και παει με δανεικα στο γηπεδο; Σε αλλα γηπεδα ακομα και μεγαλων ομαδων οπως του παο και της αεκ τα φθηνοτερα διαρκειας κοστιζουν το 1/3 απο οτι στο ΝΑΟ.
Ο Θρυλος ειναι ομαδα λαικη οπως και ο λαος του. Οταν ο κυριος Βρεντζος ειπε οτι το Budget θα μειωθει ακομη περισσοτερο ο κοσμος το καταλαβε λογω των δυσκολων οικονομικα καταστασεων. Καταλαβετε το πως τα διαρκειας ειναι αρκετα αλμυρα και πρεπει να μειωθουν. Και μην πει κανεις οτι θα υπαρξει μεγαλη χασουρα αν πεσει κι αλλο η τιμη των διαρκειας, γιατι δεν εχει και λιγα εσοδα η ΠΑΕ απο χορηγους,Τσαμπιονς Λιγκ,τηλεοπτικα,εισητηρια κλπ...

Posted by Blue 10 Fans on 1:58 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Απαραδεκτες οι τιμες των διαρκειας της νεας χρονιας...�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery