Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Εγινε το 1-0, με νικη στο ΟΑΚΑ αγκαλιαζουμε την κουπα

Πως να περιγραψεις αυτον τον Ολυμπιακο. Μια ομαδα που απο την απολυτη απαξιωση βιωνει κατι πρωτογνωρο για εκεινη μετα απο 15 ολοκληρα χρονια. Πηρε ευρωπαικο και ξεκινησε για πρωτη φορα νικηφορα χωρις να χασει το πλεονεκτημα εδρας στους τελικους.
Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη: Ο χθεσινος Θρυλος μπορει να μη θαμπωσε αγωνιστικα και σε αυτο ισως συνεβαλε η κουραση απο την υπερπροσπαθεια του τελικου της ευρωλιγκας ηταν ομως ανωτερος του παο. Επιπλεον δεν πηρε σημαντικες βοηθεις απο τον kill bill ,που εχω αχτι να κανει ενα μεγαλο παιχνιδι για να κλεισει καποια στοματα, οπως επισης και απο τους Σλουκα και Ντορσει. Επιπλεον δεν ηταν και πολυ ευστοχος απο τις βολες.
  • Απο την αλλη μερια:
Ο Θρυλος ηταν αρκετα ευστοχος απο τα 6.75,εκανε αρκετα στοπ (με αποκορυφωμα αυτο του τεραστιου Παπανικολαου στον Καλαθη με σπριντ αλλα Usain Bolt), το ζουμι της υποθεσης ομως ηταν τα ριμπαουντ οπου μαζεψαμε 11 περισσοτερα!
Κλειδωσαμε τη νικη χαρη στα δυο συνεχομενα τριποντα του Μαρτινας Γκετσεβιτσιους.

Πλεον παμε στο Ο.Α.Κ.Α σε ματς που δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ζωης ή θανατου για εμας, αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα το παρατησουμε. Αν νικησουμε τοτε μπορουμε να πουμε πως το πρωταθλημα θα εχει οριστικα πιασει λιμανι μετα απο μιαμιση δεκαετια ανομβριας.

Posted by Blue 10 Fans on 12:06 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Εγινε το 1-0, με νικη στο ΟΑΚΑ αγκαλιαζουμε την κουπα�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery