Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Sorry αλλά εγώ ψηφίζω Βαλβέρδε!

 Sorry αλλά εγώ ψηφίζω Βαλβέρδε!


                                           Δημήτρης Τομαράς
Ξέρω και καταλαβαίνω το πόσο κουραστική είναι για εσάς η... «βαλβερδολογία» όμως το θέμα του προπονητή στην παρούσα φάση είναι το νούμερο 1 στην ατζέντα της ΠΑΕ.
Μοιραία κυρίως με αυτό καταπιανόμαστε όλοι μας. Τις πιθανότητες παραμονής του Ισπανού τις ξέρουμε. Δεν είναι τόσες πολλές. Για την ακρίβεια είναι το 40% που δίνουν οι Ισπανοί.
Από την μεριά μου θέλω να περιμένω μέχρι το τέλος για τον Βαλβέρδε. Είναι ότι πιο απρόβλεπτο έχουμε δει σε προπονητή ως προς το ζήτημα «μένω-φεύγω». Εκεί που είσαι βέβαιος ότι θα αποχωρήσει τα δεδομένα διαφοροποιούνται και μένει.
Ας περιμένουμε λίγο ακόμα λοιπόν για τα τελικά μαντάτα, που βάσει των ενδείξεων, των πληροφοριών και των πιθανότητων δεν αναμένεται να είναι καλά. Μακάρι όμως να είναι.
Προσωπικά είμαι 110% υπέρ της παραμονής του Βαλβέρδε. Αυτόν... ψηφίζω για προπονητή στον Ολυμπιακό σε σχέση με κάθε άλλον υποψήφιο.

Ο Ισπανός φέτος κατάφερε να σπάσει και το τελευταίο του... προπύργιο. Κατάφερε να πετύχει εκεί που είχε αποτύχει στην προηγούμενή του θητεία: στην Ευρώπη.
Μπόρεσε να φτιάξει ένα σύνολο που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο ενώ είχε αναγεννήσει από την περασμένη χρονιά από τις στάχτες του έναν σχεδόν διαλυμένο Ολυμπιακό που πάλευε να σταθεί όρθιος μετά το ευρωπαϊκό του χαστούκι από την Μακάμπι. Σίγουρα έχει αρνητικά.
Αναμφίβολα έχει τις εμμονές του. Τα κολλήματά του. Ακόμα και έτσι όμως τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Με τους Πειραιώτες έχει πετύχει σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Έχει αποδείξει πως είναι ένας τεχνικός που τους ξέρει πολύ καλά και ο οποίος έχει τα φόντα να τους οδηγήσει σε ακόμα καλύτερες εποχές. Sorry λοιπόν αλλά εγώ προτιμώ Ερνέστο από κάθε άλλον.
Υ.Γ: Για τις πληροφορίες και τα σενάρια διαδοχής έχουμε καιρό να γράψουμε. Ας γίνει πρώτα η συνάντηση των Βαλβέρδε και Μαρινάκη και μετά βλέπουμε. Ο Ολυμπιακός πάντως θέλει έναν αντί-Βαλβέρδε, μία... κόπια του για την οποία είναι διατεθειμένος να δώσει έως και 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Posted by Blue 10 Fans on 11:45 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Sorry αλλά εγώ ψηφίζω Βαλβέρδε!�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery