Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Μετριος στο πρωτο ημιχρονο,μπαλαρα στο δευτερο!



Παιζοντας εκπληκτικο ποδοσφαιρο στο δευτερο μερος ο Ολυμπιακος σκορπισε εκτος εδρας τα Γιαννενα με 0-4 κανοντας πραξη την επιθυμια του Ερνεστο ο οποιος ηθελε η ομαδα να τελειωσει την σεζον αποδιδοντας καλο ποδοσφαιρο...
Αυτο που εγω προσωπικα κραταω ειναι η επανεμφανιση του Φεισα και του Φετφα. Ειδικα ο δευτερος εβγαλε ματια δειχνοντας οτι το εχει το τοπι και ξεχυλιζει το ταλεντο.
Μπηκε στη θεση του Αμπντουν και εβαλε μια εκπληκτικη γκολαρα επειτα απο εναλλαγη αλα-Μπαρτσα με τον Φουστερ. Πολυ καλος επισης ηταν και ο Ραφικ Τζιμπουρ με 2 γκολ απο σουτ. Σκοραρε επισης και ο Κεβιν Μιραλλας επειτα απο  σουτ μετα απο σεντρα καθως επισης εχασε και δοκαρι. Ανεβασμενος ηταν και ο Φουστερ ο οποιος εβγαλε καλες πασες και ασιστ.
Απο τα αρνητικα κραταω την εμφανιση του Ντιογκο. Ο Βραζιλιανος ηταν αρνητικοτατος ουτε πρωτος εβγαινε στην μπαλα, αφηστε και κατι χαζα και εκνευριστηκα λαθη που εκανε οπως αυτο που προσπαθησε με ενα περιεργο τακουνακι να περασει τον αμυτνικο του ΠΑΣ.
Πρωτος σκορερ στη σεζον ο Κεβιν Μιραλλας με 20 γκολ. 70 βαθμους εχει ο Θρυλος σε 29 αγωνες και 68-17 συντελεστη τερματων.
Επομενος αγωνας με τον Ατρομητο στο Περιστερι.

Posted by Blue 10 Fans on 12:06 μ.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Μετριος στο πρωτο ημιχρονο,μπαλαρα στο δευτερο!�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery