Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

dailyvideo

Ο κοσμος ηθελε αλλα...

Σε ερωτηση λοιπον για τον αν θελετε να μεινει ο Βαλβερδε το 77% των επισκεπτων του mythrylos απαντησε ΝΑΙ, το 15% ΟΧΙ  και το 7% Δεν Ξερω-Δεν Απαντω.
                              Συμπερασμα

  • Ο Κοσμος εμεινε ευχαριστημενος απο την δουλεια του Βασκου στο μεγαλο λιμανι.Και απο το καλο ποδοσφαιρο που απεδωσε η ομαδα και φυσικα απο τους τιτλους που επιασαν λιμανι γι αυτο και το 77% ψηφισε ΝΑΙ.
  • Ενα ποσοστο της ταξεως του 15% δεν ηθελε να μεινει ο Ερνεστο στον Πειραια. Η λογικη των ψηφοφορων της συγκεκριμενης επιλογης στηριχθηκαν προφανως στην εμμονη του σε καποιους παικτες και στο γεγονος πως δεν εδωσε ευκαιριες σε αξιολογους ποδοσφαιριστες οπως ο Μητρογλου ο Τατος και ο Σουμπινιο.
  • Ενα μικρο ποσοστο (7%) παρουσιαστικε αναποφασιστο αναφορικα με την παραμονη του Βασκου στον Ολυμπιακο. Ισως θεωρησαν πως ο Θρυλος μπορει να βρει κατι πιο καλο στη συγκεκριμενη θεση.
Απο ολα τα παραπανω καταλαβαινουμε πως ο κοσμος του Ολυμπιακου κατα γενικη ομολογεια αγαπησε την δουλεια που εκανε στην ομαδα ο Ερνεστο. Η ομαδα επαιξε καλη μπαλα ανεβηκε στην Ευρωπη (αν και παρατριχα δεν προκριθηκε στην 8αδα του Γιουροπα Λιγκ φετος) γι αυτο και η δουλεια του Βαλβερδε δεν αφησε ασυγκινητο τον κοσμο.
Αυτο που πρεπει να σημειωθει ομως ειναι πως ειτε ο μεσος φιλαθλος του θρυλου αγαπησε την δουλεια του Βαλβερδε ειτε οχι ο Βασκος τεχνικος κερδισε τον σεβασμο ολων λογο του ηθους του και της καλης συμπεριφορας του. Επιπλεον δεν ανεχθηκε βεντετισμους και τις ιντριγκες.
Εμεις απο την πλευρα μας να ευχηθουμε στον Ερνεστο καλη επιτυχια ο,τι και να κανει στην ζωη του.
Καλη συνεχεια ΦΙΛΕ Ερνεστο...

Posted by Blue 10 Fans on 4:48 π.μ.. Filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for �Ο κοσμος ηθελε αλλα...�

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery